Χριστουγεννιάτικα, από τώρα; 5 λόγοι για να στολίσεις και εσύ πιο νωρίς φέτος

Καταρχάς να σου πω πως το ξέρω ότι έχω πολύ καιρό να γράψω στο blogοσπιτάκι μου αλλά είμαι καλά και είμαι εδώ με ένα επίκαιρο θέμα (τουλάχιστον για αρκετούς από εμάς). Χριστουγεννιάτικα, από τώρα; 5 λόγοι για να στολίσεις και εσύ πιο νωρίς φέτος.

Χριστουγεννιάτικα, από τώρα; 5 λόγοι για να στολίσεις και εσύ πιο νωρίς φέτος

Όπως καταλαβαίνεις και εσύ, είμαστε χωρισμένοι με την πλειοψηφία να θέλει να στολίζει λίγο πιο νωρίς από την περσινή χρονιά και οι υπόλοιποι να αναρωτιούνται, γιατί και πως είναι πολύ νωρίς ακόμη κτλ.

Επομένως στο σημερινό άρθρο θέλω να σου παραθέσω τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσες και εσύ να στολίσεις λίγο πιο νωρίς το σπίτι σου, το γραφείο σου ή γενικά τον χώρο σου. Εάν είσαι έτοιμος/η συνέχισε, εάν όχι μπορείς να πατήσεις εδώ να διαβάσεις παλιότερα άρθρα.

Χριστουγεννιάτικα, από τώρα; 5 λόγοι για να στολίσεις και εσύ πιο νωρίς φέτος
Πλεκτά χριστουγεννιάτικα δεντράκια, συλλογή Μαγικού Κύκλου

1ος λόγος για να στολίσεις με χριστουγεννιάτικα πιο νωρίς

Ατμόσφαιρα. Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι πιο ζεστή, πιο οικογενειακή και πιο χουχουλιάρικη. Όπως καταλαβαίνεις τα λαμπάκια, τα κεράκια, τα ζεστά χρώματα και υφάσματα σε κάνουν να θέλεις να μένεις στο σπίτι σου ή στον χώρο σου και να απολαμβάνεις τις στιγμές.

2ος λόγος για να στολίσεις με χριστουγεννιάτικα πιο νωρίς

Χαρά. Οι γιορτές των Χριστουγέννων, για τους περισσότερους είναι γιορτές χαράς. Ακούμε χαρούμενα τραγούδια, συναντιόμαστε με την οικογένεια ή τους φίλους μας γεμάτοι χαρά και ευγνωμοσύνη. Επίσης μία ωραία ιδέα είναι να οργανώσεις την ημέρα του στολίσματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου να είσαι με αγαπημένα πρόσωπα!

3ος λόγος για να στολίσεις με χριστουγεννιάτικα πιο νωρίς

Δώρα. Πες μου εάν ξέρεις κάποιον που δεν αγαπάει τα δώρα. Τι πιο όμορφο να σου προσφέρουν δώρο μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα. Ακόμη καλύτερα, να προετοιμάζεις την λίστα με τα δώρα που θα αγοράσεις για να προσφέρεις στους αγαπημένους σου, σε αυτό το γιορτινό κλίμα. Όπως και να έχει, να ξέρεις δε μετράει το δώρο (εάν είναι ακριβό, μεγάλο κτλ.) αλλά η κίνηση και η αγάπη που δίνεις μέσα από αυτό.

Χριστουγεννιάτικα, από τώρα; 5 λόγοι για να στολίσεις και εσύ πιο νωρίς φέτος
Γούρια 2023, συλλογή Μαγικού Κύκλου

4ος λόγος για να στολίσεις με χριστουγεννιάτικα πιο νωρίς

Παιδιά. Είμαι σίγουρη πως εάν έχεις παιδιά ήδη σε ρωτάνε 100 φορές την ημέρα πότε θα στολίσετε. Που είναι το δέντρο, τα στολίδια κτλ… Τουλάχιστον τα δικά μου ρωτάνε και ανυπομονούν για εκείνη την ημέρα, που ξεχειλίζει από χαρά, αγάπη και πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

5ος λόγος για να στολίσεις με χριστουγεννιάτικα πιο νωρίς

Αναμνήσεις. Θέλω να σκεφτείς πόσες όμορφες αναμνήσεις θα έχεις όταν είναι στολισμένος ο χώρος σου. Επιπλέον, θέλω να γνωρίζεις πως οι αναμνήσεις αποτυπώνονται από όλες μας τις αισθήσεις. Για τον λόγο αυτό τοποθετούμε φωτάκια, ανάβουμε κεράκια με όμορφες μυρωδιές, χρησιμοποιούμε υφάσματα ή στολίδια από διάφορα υλικά. Φτιάχνουμε ή αγοράζουμε αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκά και έτσι, με απλά πράγματα, δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις για εμάς και την οικογένειά μας.

Επομένως εάν σε έπεισα να στολίσεις λίγο πιο νωρίς φέτος, μπες να δεις την καινούργια συλλογή του Μαγικού Κύκλου για τα χριστουγεννιάτικα και περιμένω εντυπώσεις.

Τι λες σε θα στολίσεις λίιιιιγο πιο νωρίς;

Σε φιλώ

Αναστασία

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Shares