ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…!

Λίγα λόγια για εμένα…

Είμαι η Αναστασία, 37 ετών. Σπούδασα στο τμήμα σχεδιασμού και τεχνολογία ξύλου και επίπλου, στην Καρδίτσα. Παντρεύτηκα το 2012 και η πρώτη “ΜΑΓΙΚΗ” στιγμή που έγινα μανούλα ήταν το 2013, η δεύτερη το 2015 και η τρίτη το 2017.

Μου αρέσει ο χορός, να διαβάζω βιβλία και να μαγειρεύω. Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω μου αρέσει να δημιουργώ και ασχολούμαι με την χαρτοπλεκτική (quilling). Μία ακόμη αγάπη που “άνθισε” από τότε που έγινα μανούλα είναι για τα φυτά και τα λουλούδια. Μου αρέσει να φυτεύω σπόρους, να μεγαλώνουν, να τα φροντίζω και αυτά να ανθίζουν.

Πριν από 1 χρόνο περίπου “συνάντησα” την aspaonline.gr (για καλή μου τύχη) και σιγά σιγά ”κόλλησα το μικρόβιο” του blogging. Σκεφτόμουν αρκετό καιρό γι’ αυτό το ξεκίνημα (πως, γιατί, εάν θα είμαι συνεπής κ.ά.) αλλά ο επιμένων νικά! Τα κατάφερα, μετά από αρκετή δουλειά (και ξενύχτι) σήμερα ξεκινάει το δικό μου ταξίδι!

Έχω την ανάγκη να εκφραστώ, να μάθω καινούρια πράγματα, να ακούσω διαφορετικές απόψεις, να διαβάσω τα σχόλια και τα email σας και να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερη μαμά! Να μοιραστούμε εμπειρίες, είτε έχεις ένα, δύο, τρία ή περισσότερα παιδιά!

Η καθημερινότητά μου είναι δύσκολη αλλά και ευχάριστη! Έχει πολύ ένταση αλλά και πολλές γλύκες! Πολύ κούραση αλλά και πολλές αγκαλιές! Πολλές δουλειές αλλά και πολύ παιχνίδι! Πολλές φωνές αλλά και πολλά φιλιά! Κάπως έτσι γεμίζει η ημέρα μου!

Σας περιμένω…

<< Όλα όσα είμαι ή ελπίζω να γίνω τα οφείλω στην μητέρα μου>>

Αβραάμ Λίνκολν

Αναστασία, Τρίτεκνη Μαμά

0 Shares

9 thoughts on “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…!

  1. Γεια σου, Αναστασία! Σε ανακάλυψα από το σχόλιο που άφησες στο blog μου και τι χαρά! Άλλη μια μαμά που μπλογκάρει όπως κι εγώ, άλλη μια μαμά που μπλογκάρει όπως κι εγώ επειδή γνώρισε την Άσπα!

    Καλή αρχή στο μπλογκοταξίδι σου! Για μένα, μετά από 2 χρόνια μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ και το ίδιο εύχομαι να πεις κι εσύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Shares