Ένα βιβλίο που θα μιλήσει στην καρδιά σου…

Πρόλαβες να κάνεις τις αγορές σου για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα; Φαντάζομαι πως ναι… Ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο οι περισσότεροι γονείς παραγγείλαμε νωρίς τα δώρα για τα παιδιά μας. Δώρο για σένα όμως βρήκες; Δώρο για τον μπαμπά; Θέλω να σου πω για ένα μοναδικό βιβλίο, που θα μιλήσει αμέσως στην καρδιά σου (ή θα σε ”χτυπήσει” εκεί που πονάς!!!)

Ένα βιβλίο που θα μιλήσει στην καρδιά σου...

Συγγραφέας Εύη Φραγκάκη, εικόνες Μαριάννα Φραγκούλη, εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

Από το Οπισθόφυλλο

Η συγγραφέας Εύη Φραγκάκη… κρυφάκουσε τις φωνούλες των παιδιών μας και μας θυμίζει πως τα δώρα που θέλαμε και εμείς κάποτε ως μικρά παιδιά, ήταν και θα είναι πάντοτε κοινά: να νιώθουμε κοντά μας τη μαμά και τον μπαμπά…!!!

Η δική μου ματιά…

Ένα βιβλίο που θα μιλήσει στην καρδιά σου ή θα σε χτυπήσει εκεί που πονάς…! Πόσα λάθη κάνουμε σαν γονείς, που στην καθημερινότητα δεν τα καταλαβαίνουμε. Πόσο λάθος κάνουμε νομίζοντας πως εάν χαρίσουμε στο παιδί το παιχνίδι που θέλει ή εάν το αφήσουμε να παίξει με το ηλεκτρονικό, tablet, smartphone κτλ. θα είναι ευτυχισμένο. Τα παιδιά χρειάζονται ΑΓΑΠΗ! Όση ώρα μπορούμε να είμαστε μαζί τους πρέπει να είμαστε ΕΚΕΙ, χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας… Να τους προσφέρουμε στιγμές ηρεμίας, χαράς, αγάπης και να δημιουργήσουμε υπέροχες παραδόσεις (από την μοναδική aspaonline.gr)

Ένα βιβλίο που θα μιλήσει στην καρδιά σου...

Το βιβλίο με συγκίνησε διαβάζοντας και κάνοντας εικόνα τα παιδάκια μου αλλά παράλληλα με έβαλε σε σκέψεις και προβληματίστηκα πολύ. Πως μας βλέπουν τα παιδιά μέσα από τα δικά τους ματάκια. Λαχταρούν να είναι κοντά μας και εμείς λόγω διαφόρων προβλημάτων της καθημερινότητας, της δουλειάς, τα διώχνουμε και τους δημιουργούμε συναισθήματα που δεν θα έπρεπε να τα νιώσουν από εμάς τους γονείς. Εάν λοιπόν θέλεις να δεις πως μπορεί να σκέφτεται και το δικό σου παιδάκι, διάβασε αυτό το βιβλίο!

Η Ελληνοεκδοτική θέλω να σου πω πως με ξάφνιασε ευχάριστα σήμερα. Το πρωί έκανα την παραγγελία και το μεσημέρι μου τα έφεραν στο σπίτι! Τα κορίτσια το τύλιξαν με χαρτί περιτυλίγματος και το τοποθέτησαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο… Είναι το δώρο της μαμάς και του μπαμπά…❤

Σου εύχομαι καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα με υγεία και θετική σκέψη…(❁´◡`❁)

Αναστασία

1 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 Shares