Δέκατη ημέρα…

Δέκα ημέρες Μένουμε Σπίτι.

Σήμερα ανακοίνωσαν πως μέχρι 10 Απριλίου τα σχολεία θα είναι κλειστά. 13 Απριλίου ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα οπότε μετά το Πάσχα, πρώτα ο Θεός. Πάρθηκαν κ άλλα μέτρα, έκλεισαν πάρκα, Άλση, στα νησιά μπορούν να πάνε μόνο μόνιμοι κάτοικοι. Καλά κάνουν βέβαια γιατί πολύς κόσμος δεν συμμορφώνεται. Εκτός του ότι πολύ ηλικιωμένοι και νέοι όμως βγαίνουν έξω, σήμερα είχε πολύ κίνηση στα διόδια, ο κόσμος έφυγε είτε για σαβ/κο είτε για περισσότερο καιρό…

Στα δικά μας τώρα…

Η σημερινή ημέρα κύλισε όμορφα. Βλέπεις, πρώτη ημέρα της Άνοιξης σήμερα. Ήμουν και εγώ σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά και τα κορίτσια. Δεν είχαμε κλάματα (ευτυχώς) και περάσαμε όμορφα την ημέρα μας. Ξεκινήσαμε διαλέγοντας τι σπόρους θα φυτέψει η κάθε μία. Η Μαρία διάλεξε κάρδαμο και καρότα, η Ευρυδίκη διάλεξε σκυλάκια και μαργαρίτες και η Άννα βασιλικό. Διάλεξαν γλάστρες, έπαιξαν με το χώμα, φύτεψαν, πότισαν και στο τέλος πήρε η Άννα την σκούπα για να σκουπίσει τα χώματα… ” κούπα μου εγώ…. πίσω ατά” (με την σκούπα εγώ μου να σκουπίσω αυτά)!!!!!!!

Σήμερα είχα μαγείρεμα, οπότε τις άφησα να ” μαγειρέψουν ” με τις πλαστελίνες τους, όσο εγώ ήμουν στην κουζίνα. Ήθελαν να φτιάξουμε muffins για να φάνε κάτι γλυκό… έφαγαν για απογευματινό και θέλουν και για το πρωινό τους. Το ξεκαθάρισαν για να είναι σίγουρες ότι θα υπάρχουν μέχρι το πρωί!!!

Μuffins με χαρούπι αντί για κακάο

Κάποια στιγμή πριν το βραδινό μας ήθελε η Άννα λαλά… Ήθελε τραγούδια για να χορέψουμε… Οπότε η ημέρα μας έκλεισε με πολλά γέλια και πολύ χορό.

”Οι καταιγίδες του σήμερα είναι τα ουράνια τόξα του αύριο”

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα…

Αναστασία, Τρίτεκνη Μαμά

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Shares